EERST NOG DE ORIËNTATIEFASE,
NA DE ZOMER DE VERKOOP

10/07/2024

Beloofd is beloofd: nog vóór de zomervakantie zouden we je nader informeren over de voortgang van InBloei. We kunnen van start met de oriëntatiefase en na de zomer volgt dan het moment waarop de woningen definitief in verkoop gaan.

DE RICHTPRIJZEN ZIJN BEKEND

Het is misschien wel de belangrijkste vraag die je straks stelt: wat gaan de woningen van InBloei kosten? De exacte prijzen kunnen we pas in een later stadium bepalen. Wel hebben we voor elke woningtype een richtprijs bepaald.

Benieuwd naar de richtprijzen en de details voor de woning (of woningen) van jouw keuze? De website is compleet geactualiseerd. Klik hier voor een virtuele bezichtiging.

MOGEN WE JE NU VRAGEN NAAR DE WONING VAN JE VOORKEUR?

De definitieve verkoop start naar verwachting eind september van dit jaar. Het duurt dus nog even voordat we de woningen definitief kunnen toewijzen. Maar wat van belang is voor de toewijzing, is dat je al eerder je voorkeur voor een type hebt doorgegeven. Mogen we je daarom vragen om je favoriete woningtype aan te geven?

Aan de hand van de voorkeuren van alle inschrijvingen kunnen we dan de procedure een stuk vereenvoudigen. Hoe? Dat leggen we je hier uit. Voor de goede orde: nú duidelijk maken naar welk type je voorkeur uitgaat, verplicht je uiteraard tot niets. Wel betekent het dat we je uitgebreid op de hoogte houden van de vorderingen rond het woningtype dat bij jou bovenaan je wensenlijst staat.

Klik hier om je voorkeur door te geven. Dank je wel!

INBLOEI BELOOFT DUBBEL PLEZIER IN DUBBELDAM

Nieuwbouw en Dubbeldam: twee woorden die je niet snel in één zin leest. Het maakt dat het vroegere dorpje nog altijd z’n eigen karakter heeft behouden, ook als onderdeel van het veel grotere Dordrecht. En mét je keuze voor InBloei heb je eigenlijk ‘dubbel’ voordeel: de gemoedelijkheid van een dorp, de faciliteiten van een stad.

Het plan is geïnspireerd op die dorpse omgeving. Met maar 50 woningen is InBloei vooral een overzichtelijk project. Gevarieerd ook, door de verschillende typen woningen. Groen krijgt er de ruimte, net als overal in Dubbeldam. En de architectuur van de woningen maakt het plan straks tot een heel bijzonder stukje Dubbeldam: strak, stoer en stijlvol. Dankzij de grote raampartijen ogen de woningen binnen heel licht. Met diverse opties geef je er je eigen draai aan. Misschien wel om er levensloopbestendig te kunnen wonen.

Een plan met een natuurlijk accent
Het oog voor duurzaamheid herken je niet alleen aan het groen in het buurtje. Ook je woning zelf is duurzaam. Optimaal geïsoleerd, efficiënt verwarmd én gekoeld. In combinatie met een slim ventilatiesysteem en zonnepanelen is je verbruik straks minimaal.

Binnentuin voor klein en groot
De binnentuin van het plan is niet alleen fijn voor flora en fauna. Wat zou je denken van een hotspot voor de kleintjes om te spelen, of een ontmoetingsplek voor de hele buurt? Genoeg redenen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. Vergeet daarom niet je voorkeurstype aan te geven!

MEER KANS IN EEN TOEWIJZING? SCOOR JE ‘HAALBAARHEIDSCERTIFICAAT’ BIJ OOMS FINANCIEEL ADVISEURS

Voor het project InBloei werken we samen met Ooms Financieel Adviseurs. Onafhankelijke adviseurs, deskundige adviseurs én meedenkende adviseurs. Daarom is het goed om al in een vroeg stadium om de tafel te gaan zitten. Want met het Haalbaarheidscertificaat dat je meekrijgt verhoog je de kans op toewijzing nog eens extra.

Zo’n oriënterend gesprek is uiteraard vrijblijvend. Maar het is zeker niet voor niets: samen met je financieel adviseur zet je op een rij of het financieel haalbaar is. Daarvoor praten we uitvoerig over je of jullie persoonlijke wensen. Ter plekke krijg je al een voorlopige indicatie van je maandlasten. En je krijgt het Haalbaarheidscertificaat mee naar huis. Met het certificaat heb je een streepje voor als het straks op de toewijzing van woningen aankomt.

Waarom Ooms Financieel Adviseurs?
Goed om te weten dat je met de keuze voor Ooms zeker bent van een advies op maat. En dat we je attenderen op alle voordeeltjes die banken bieden voor dit project. Korting op de rente bijvoorbeeld, doordat het project energiezuinig is. Of tot wel € 30.000 extra leencapaciteit.

Doe mij ook zo’n certificaat!
Plan een afspraak in met een van de adviseurs via 010-424 8810 of stuur een email naar hypotheek@ooms.com. Wil je meer weten over de woningen? Dan staan onze makelaars natuurlijk ook voor je klaar: bel met 010-424 8890.