De toewijzingsprocedure

Heb je je oog laten vallen op een prachtige nieuwbouwwoning in project InBloei? Spannend! We begrijpen dat je er alles aan wilt doen om deze woning te bemachtigen. Daarom hebben we een aantal criteria opgesteld om zoveel mogelijk mensen de woning van hun dromen te geven.

Aantal kandidaten per woningtype

We vinden het superbelangrijk dat zoveel mogelijk mensen in de verkoopfase hun eerste voorkeur krijgen. Daarom kijken we eerst naar de eerste voorkeuren van alle kandidaten. Ben je de enige kandidaat voor een woningtype? Geweldig nieuws! De woning wordt aan jou toegewezen. Gefeliciteerd!

 

Zijn er meerdere kandidaten met een eerste voorkeur voor hetzelfde woningtype? Dan gaan we verder met een tweede beoordeling.

 

Financiële check

Bij meerdere kandidaten met een eerste voorkeur voor een specifiek woningtype, kijken we naar de kandidaten die een financiële check hebben gedaan en daardoor een haalbaarheidscertificaat hebben verkregen via Ooms.

 

Hoe kom ik aan een haalbaarheidscertificaat?

Plan een afspraak in met een van de adviseurs via 010-424 8810 of stuur een email naar hypotheek@ooms.com. Wil je meer weten over de woningen? Dan staan onze makelaars natuurlijk ook voor je klaar: bel met 010-424 8890.

 

Met een financiële check geef je jezelf én ons de zekerheid dat je de woning kunt betalen, door een lening bij de bank en/of (deels) via eigen middelen. Handig toch?

 

Heb jij je financiële check aan ons doorgegeven en zijn er verder geen andere kandidaten met een financiële check en een eerste voorkeur op het gewenste woningtype? Dan krijg jij voorrang. Super toch?

 

Let op: in je financiële check staat dat jij – bij het door jou opgegeven inkomen, vermogen en/of schuld – het benodigde bedrag voor jouw gewenste woning kunt lenen of (deels) met eigen middelen betaalt. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor de toewijzing. Zodra de laatste woning van het project is verkocht, vernietigen we deze informatie. Mocht er iemand afvallen, dan kunnen we op deze manier alsnog kopers die op een lagere plek staan, een woning geven via een nog aanwezige financiële check.

 

Aanmeldduur

Zijn er meerdere kandidaten met een eerste voorkeur voor een woningtype én hebben al deze kandidaten een financiële check? Dan kijken we tenslotte naar het moment van aanmelden. De aanmeldduur baseren we op het moment waarop jij je hebt ingeschreven als belangstellende voor het betreffende type na verzending van deze nieuwsbrief. Het gaat hierbij om de duur in dagen, minuten en seconden.

 

Let op: het gaat niet om de inschrijving bij start verkoop. Tijdens de verkoopperiode kun je rustig de tijd nemen om je voorkeuren (maximaal 5) door te geven.

 

We behouden ons het recht voor om dubbele inschrijvingen zonder nadere aankondiging te verwijderen. Per toekomstig huishouden accepteren we slechts 1 inschrijving. Gelijke kansen voor iedereen!

 

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de woningen? Dan staan onze makelaars natuurlijk ook voor je klaar: bel met 078-6144333. 

Schrijf je hier in

Heb je interesse in InBloei, een specifieke vraag of gewoon behoefte aan meer en vrijblijvende informatie? Ons team helpt je graag. Schrijf je hieronder in en wij nemen contact met je op.

Ooms Makelaars Dordrecht B.V.

Johan de Wittstraat 40
3311 KJ Dordrecht
078-6144333
dordrecht@ooms.com
www.ooms.com

Waaijer Projectrealisatie B.V.

Sionsstraat 9
2270 AD Voorburg
070-3001000
info@wpr.nl
www.wpr.nl