Wonen in

Dubbeldam Dordrecht

Schrijf je nu in!          ↓

Stel je eens voor. Wonen in een parkachtig buurtje van maar 50 woningen. In je eigen herenhuis, tweekapper of vrijstaande villa. In een stukje Dordrecht dat nog altijd voelt als een dorp: Dubbeldam. Hier komt InBloei. Hier komt een project zoals er geen tweede is. Eigenzinnig van architectuur, groen van inrichting. Alles wat Dordt tot zo’n leuke stad maakt vind je om de hoek. En alles wat wonen plezierig maakt ook. Natuur, rust, ruimte. Bij zo’n bijzonder project horen bijzondere woningen. Eigentijdse ontwerpen, duurzaam gebouwd. En, kun je het je voorstellen?

Kom ook InBloei!

Wow! Als je

zó eens kon

wonen

De architectuur en stedenbouw hebben een landschappelijk karakter. Je ziet het meteen aan de woningen: strak, stoer en stijlvol. Met drie typen oogt het plan heel gevarieerd: speelse herenhuizen, riante twee-onder-een-kapwoningen, exclusieve vrijstaande villa’s. Subtiele verschillen in de architectuur creëren nog meer afwisseling. Woningen zijn extra licht, met grote raamopeningen. En vooral ruim. Elke woning kun je nog eens vergroten met een uitbouw. Groot genoeg om er zelfs levensloopbestendig te wonen, met een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Alle woningen zijn flexibel indeelbaar om al uw eigen woonwensen in te vullen. In het openbare gebied worden voldoende laadpalen gerealiseerd. Kortom een traditionele kwaliteit met een eigentijdse, onderscheidende uitstraling.

De natuur

als buur

InBloei is één en al natuur. Door een robuuste groenstructuur is er veel ruimte voor ecologie en het voorkomen van hittestress, fijn voor plant en dier. Extra bijzonder is de binnentuin. Het wordt een plek voor iedereen, groot en klein: om te ontmoeten, een barbecue te organiseren of te spelen. En om regen snel af te voeren. InBloei is natuurinclusief met ruimte voor inheemse diersoorten zoals de mus, egel, zwaluw en bijen. Omdat een kwart van het plan natuur is, dempt de omgeving de temperatuur op tropische dagen. Natuurlijk zijn de woningen futureproof: Een van de belangrijkste voordelen van nieuwbouw is energie-efficiëntie. InBloei is ontworpen met innovatieve isolatie, efficiënte verwarmings- en koelsystemen, en geavanceerde ventilatiesystemen om het energieverbruik te minimaliseren. Zo zijn de zonnepanelen meegenomen in het ontwerp voor de energieopwekking. Dit leidt niet alleen tot lagere energiekosten voor bewoners, maar ook tot meer comfort. En een aanzienlijke vermindering van de CO2-uitstoot en een positieve bijdrage aan het milieu. InBloei is niet alleen gericht is op energie-efficiëntie, maar ook op het minimaliseren van milieu-impact, het creëren van een gezonde leefomgeving en het waarborgen van toekomstbestendigheid. Door te investeren in duurzame nieuwbouw draag je bij aan een groenere toekomst voor jezelf en komende generaties.

Dorps,

met stadse

faciliteiten

Plezierig wonen is ook: overal dichtbij zijn. Scholen en sportverenigingen. Winkels en openbaar vervoer. InBloei heeft het allemaal. Vanuit Dubbeldam in 10 minuten naar hartje Dordt met de auto? Of in dezelfde 10 minuten op de fiets de polder in, richting De Nieuwe Dordtse Biesbosch en Nationaal Park De Biesbosch? Het kan. De Bieshof is er voor je dagelijkse boodschappen. NS-station Dordrecht Zuid is binnen bereik. En via de N3 ben je met de auto snel waar je zijn wilt. Tel maar op: wonen in een dorp, met de faciliteiten van een grote stad.

1. InBloei locatie
2. NS Station
3. Winkelcentrum De Bieshof
4. Jachthaven Westergoot
5. De Biesbosch
6. Dordrecht Centrum

 

7. Albert Schweitzer Ziekenhuis
8. Villa Augustus
9. Winkelcentrum Damplein
10. Bioscoop Kinepolis
11. Schouwburg Kunstmin
12. Dordrechts Museum

1. InBloei locatie
2. NS Station
3. Winkelcentrum De Bieshof
4. Jachthaven Westergoot
5. De Biesbosch
6. Dordrecht Centrum
7. Albert Schweitzer Ziekenhuis
8. Villa Augustus
9. Winkelcentrum Damplein
10. Bioscoop Kinepolis
11. Schouwburg Kunstmin
12. Dordrechts Museum

 

Schrijf je hier in

Heb je interesse in InBloei, een specifieke vraag of gewoon behoefte aan meer en vrijblijvende informatie? Ons team helpt je graag. Schrijf je hieronder in en wij nemen contact met je op.