ALLES WAT JE MOET WETEN OVER 23 OKTOBER: INBLOEI GAAT IN VERKOOP!

09/10/2024

Op woensdag 23 oktober is het zover: Het startsein voor de officiële verkoop van InBloei! Het Bloeivenement is jouw kans om een van de 50 woningen te bemachtigen. Woningen in 8 types, dus heel gevarieerd. Opvallend van architectuur, ruim van indeling. En dat in een buurtje dat ‘groen’ en ‘duurzaam’ ademt, van de woningen tot de buitenruimte. Benieuwd? In deze nieuwsbrief lees je er alles over.

RESERVEER DIRECT JE TIJDSBLOK VOOR HET BLOEIVEMENT OP 23 OKTOBER

Als iedereen die op de nieuwsbrief geabonneerd is komt, wordt Dubbeldam vermoedelijk Driedubbeldam. Vandaar dat we tijdens het Bloeivenement werken met tijdsblokken. Dat is ook in jouw voordeel: zo hebben de makelaars tijd om je te woord te staan.

Het Bloeivenement op woensdag 23 oktober begint om 16.00 uur. Elk half uur start een nieuw tijdsblok. De laatste mogelijkheid is die van 19.30 tot 20.00 uur.

  • Heb je al een account? Schrijf je dan in via de website via ‘Jouw account’.

  • Nog geen account aangemaakt? Registreer je dan meteen via de button ‘Inschrijven’. Direct na inschrijving kun je inloggen via ‘Jouw account’.

  • In de linker kolom, onderaan, staat ‘Mijn agenda/afspraken’. Klik hierop.

  • Je ziet nu dat het Bloeivenement zichtbaar is voor je inschrijving. Je kunt je voorkeurstijd opgeven. Doe het snel, want er geldt een maximum aantal geïnteresseerden per tijdsblok.

  • Je krijgt in je account én via e-mail nog een bevestiging.

  • Na inschrijving vind je het verkoopevent weer terug onder ‘Jouw account’. Zo kun je eventueel ook je inschrijftijd wijzigen.


Op het Bloeivenement kun je meteen de brochure van InBloei meenemen. Natuurlijk staat alles ook online. Bladeren in zo’n brochure geeft toch nét wat meer beleving.

HIER BEN JE WELKOM IN DUBBELDAM

We verwachten je woensdag 23 oktober op de bouwplaats aan de Visserstuin (voor je navigatie: Visserstuin 7, 3319 LL Dordrecht). De verkooplocatie is het clubgebouw van TTV Dordrecht. Het terrein wordt momenteel bouw- en woonrijp gemaakt. Bouwactiviteiten zijn er dus nog niet te zien, bouwnummers wél. Je krijgt daarom meteen een goede indruk van de exacte plek van je voorkeurswoning(en). Parkeergelegenheid is er op het terrein van TTV.

WAT KOSTEN DE WONINGEN?
DE RICHTPRIJZEN ZIJN BEKEND

Op 23 oktober communiceren we de definitieve vrij op naam prijzen per bouwnummer. Op de website zijn alle woningtypes te vinden met daarbij de richtprijzen.

REGEL A LA MINUTE JE HAALBAARHEIDSCERTIFICAAT BIJ OOMS

Nu de verkoop van InBloei er bijna aankomt, is het verstandig om alvast bij Ooms Financieel Adviseurs aan te kloppen. En te vragen of je ook in aanmerking komt voor het Haalbaarheidscertificaat. Dan maak je een grotere kans dat een van de woningen aan jou wordt toegewezen.

Zo’n Haalbaarheidscertificaat is niets meer of minder dan een check of je de woning van je voorkeur straks binnen je budget past. Aan de hand van je persoonlijke situatie kunnen de financiële adviseurs goed inschatten of dat reëel is. Is dat zo? Dan heb je een streepje voor als het straks op de toewijzing van woningen aankomt.

Ook voor de beste financiering

Ooms Financieel Adviseurs weet ook alles over de beste financiering voor je aanstaande woning. Of hoe je extra leencapaciteit benut, een voordeeltje tot wel €30.000 omdat InBloei energiezuinig wordt gerealiseerd. Plan daarom snel een afspraak in met een van de adviseurs via 010-424 8810 of stuur een e-mail naar hypotheek@ooms.com. Wil je meer weten over de woningen? Dan staan onze makelaars natuurlijk ook voor je klaar: bel met 078-6144333.

NOG NIET INGESCHREVEN? DOE HET METEEN!

Al enige tijd is de projectwebsite in de lucht. Mét daarop de mogelijkheid om je in te schrijven als belangstellende. Vrijblijvend, maar het geeft je wel de zekerheid dat je up-to-date blijft over InBloei.