HERFST IN AANTOCHT, EEN MOOIE TIJD VOOR INBLOEI!

18/09/2024

De nazomer is nog in volle gang en de zon maakt overuren, maar langzaam maakt de herfst haar intrede. Dit seizoen brengt een prachtige transformatie van de natuur met zich mee: bomen kleuren hun bladeren in warme tinten van rood, oranje en goud. Het is het seizoen van knusse avonden en verfrissende wandelingen door de natuur. Ook in Dubbeldam is er volop beweging; hier wordt een bijzonder stukje nog mooier, groener en exclusiever: welkom bij InBloei. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen?

EINDELIJK! HET PLAN GAAT IN VERKOOP

Het kost tijd om een plan écht van de grond te krijgen, maar hier wordt met passie hard aan gewerkt. Daarom hebben we je iets langer in spanning moeten houden over de definitieve start van de verkoop. Inmiddels is er meer duidelijkheid: in het vierde kwartaal krijgt de verkoop van InBloei groen licht. Je kunt dan van ons een nieuwsbrief verwachten met alle ins en outs. Vergezeld uiteraard van de uitnodiging om de bijeenkomst te bezoeken. Nog heel even geduld!

GEEN ZICHTBAAR WERK, WEL BELANGRIJK: HET BOUWRIJP MAKEN

Voor ons is het een vertrouwde term: bouwrijp maken. Maar wat valt er precies bouwrijp te maken aan een stuk grond? We maken een ronde over een kale vlakte, waar nu nog grote betonnen rioolbuizen liggen te wachten.

Een nieuwbouwproject is vooral bovengronds zichtbaar. Maar ook onder de grond gebeurt het een en ander. Je zou het niet zeggen, maar ook onder de oppervlakte is Nederland ‘vol’. Kabels en leidingen die daar al liggen, moeten óf worden verwijderd (als ze niet meer nodig zijn) óf worden verplaatst.

Vervolgens komt er nog meer ondergrondse infrastructuur bij, bedoeld voor de toekomstige nutsvoorzieningen. En dus die buizen voor de riolering. Ook kan het voorkomen dat er nog andere obstakels in de grond worden aangetroffen, die we liever vooraf weghalen dan tijdens de bouw.

EEN WONING MET EEN BREEDTE
VAN RUIM 9 METER?

Eigenlijk zijn alle woningen van InBloei bijzonder. Bijvoorbeeld de eengezinswoning ‘Munt’. Het is niet alleen een extra bijzondere woning omdat het een hoekhuis is. Nee, Munt heeft ook nog een L-vormige plattegrond. De plattegrond gaat als het ware ‘de hoek om’, over alle drie de woonlagen. En daardoor is die gevel ineens 9,12 meter breed. En heb je ook binnenin een zee van ruimte, verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen. Als je wilt kun je er zelfs vijf slaapkamers kwijt. Uit-Munt-end, toch?

REGEL NOG SNEL JE HAALBAARHEIDSCERTIFICAAT BIJ OOMS

Nu de verkoop van InBloei er bijna aankomt, is het verstandig om alvast bij Ooms Financieel Adviseurs aan te kloppen. En te vragen of je ook in aanmerking komt voor het Haalbaarheidscertificaat. Dan maak je een grotere kans dat een van de woningen aan jou wordt toegewezen.

Zo’n Haalbaarheidscertificaat is niets meer of minder dan een check of je de woning van je voorkeur straks binnen je budget past. Aan de hand van je persoonlijke situatie kunnen de financiële adviseurs goed inschatten of dat reëel is. Is dat zo? Dan heb je een streepje voor als het straks op de toewijzing van woningen aankomt.

Ook voor de beste financiering
Ooms Financieel Adviseurs weet ook alles over de beste financiering voor je aanstaande woning. Of hoe je extra leencapaciteit benut, een voordeeltje tot wel € 30.000 omdat InBloei energiezuinig wordt gerealiseerd. Plan daarom snel een afspraak in met een van de adviseurs via 010-424 8810 of stuur een e-mail naar hypotheek@ooms.com. Wil je meer weten over de woningen? Dan staan onze makelaars natuurlijk ook voor je klaar: bel met 078-6144333.

 

NOG NIET INGESCHREVEN? DOE HET METEEN!

Al enige tijd is de projectwebsite in de lucht. Mét daarop de mogelijkheid om je in te schrijven als belangstellende. Vrijblijvend, maar het geeft je wel de zekerheid dat je up-to-date blijft over InBloei.