VOORBEREIDING INBLOEI VORDERT

22/05/2024

We merken het aan de reacties die we op deze nieuwsbrieven krijgen: voor aanstaande Dubbeldammers kan de realisatie van InBloei niet snel genoeg starten. Daar wordt ook hard aan gewerkt. Om het proces zorgvuldig te doorlopen, hebben we nog even tijd nodig. Wat is nu de stand van zaken?

GEMEENTE IS GESTART MET BOUWRIJP MAKEN

Het is werk dat essentieel is voor elk bouwproject, ook al zie je er na afloop niets meer van terug: het bouwrijp maken van de locatie. Goed nieuws: gemeente Dordrecht is gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw.

De locatie ziet er nog niet een-twee-drie uit als een nieuwbouwproject, zoals je op de foto’s kunt zien. Maar het begin van InBloei is er. En de werkzaamheden vorderen gestaag, heeft de uitvoerder van de gemeente al laten weten. Wat deze bouwrijpfase ook een beetje uniek maakt, is het werken met elektrisch materieel. Een logisch verlengstuk van de duurzame insteek die we met InBloei voor ogen hebben.

We kijken ernaar uit dat we kunnen starten met de bouwwerkzaamheden.

LAATSTE PUNTJES OP DE i VOOR DE VERKOOP VAN START GAAT

Ook achter de schermen gaan die voorbereidende werkzaamheden in volle vaart door.

De komende maanden gebruiken we om de tekeningen en de brochures verder uit te werken. Die documentatie is waarschijnlijk na de zomer gereed. Na de zomer zal ook het moment van start verkoop bekend gemaakt worden.

Vóór het zover is, kun je voor de zomer nog een digitale nieuwsbrief tegemoet zien. In die nieuwsbrief kunnen we waarschijnlijk de richtprijzen voor de verschillende woningtypen bekendmaken. Ook vragen we je dan om het woningtype van je voorkeur op te geven. Daarover in de volgende nieuwsbrief meer!

NOG NIET INGESCHREVEN? DOE HET METEEN!

Al enige tijd is de projectwebsite in de lucht. Mét daarop de mogelijkheid om je in te schrijven als belangstellende. Vrijblijvend, maar het geeft je wel de zekerheid dat je up-to-date blijft over InBloei.